Снимка БулфотоШофьор с луксозен автомобил се впусна в бясна гонка с

...
Снимка БулфотоШофьор с луксозен автомобил се впусна в бясна гонка с
Коментари Харесай

Шофьор заби колата си няколко пъти в патрулка и избяга в Прохода на Републиката

Снимка Булфото

Шофьор с луксозен автомобил се впусна в гневна гонка с служители на реда и опита да им избяга, само че сметките му излязоха криви.  Водач на лек автомобил е опитал да осуети полицейска инспекция като е блъскал неколкократно патрулния автомобил, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР - Велико Търново. Случката се е разиграла през вчерашния ден към 14.30 часа в Прохода на Републиката.

Малко след село Вонеща вода в посока Гурково полицейски екип на Районно ръководство - Велико Търново е подхванал инспекция на паркиран наоколо до пътното платно лек автомобил „ БМВ “ с английска регистрация.  При приближаването на униформените лидерът стартирал мотора и потеглил в посока Гурково. Същият бил последван от полицейския автомобил, като неведнъж са му подавани звукови и светлинни сигнали за прекратяване на придвижването. 

Водачът освен, че не извършил полицейското предписание, само че и блъснал неведнъж странично полицейския автомобил, пробвайки се да го измести от пътното платно. В резултат на това е спукана гума на служебното возило. Незабавно " БМВ " -то е оповестено за търсене в цялата страна. От извършените дейности по следствието автомобилът е открит зарязан в региона сливенското село Крушаре.

Извършен е оглед.  По-късно тази нощ в дома си в Ямбол е открит и 28-годишният лидер.  По случая е стартирано следствено дело под наблюдението на Районна прокуратура, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР